Feedback/återkoppling

http://www.n.nu/?referrer=mediallivscoach.n.nu

<div id="google_translate_element"></div><script type="text/javascript">
function googleTranslateElementInit() {
new google.translate.TranslateElement({pageLanguage: 'sv', includedLanguages: 'cs,cy,da,de,en,eo,es,fa,hu,is,ja,la,nl,no,pa,pl,pt,ru,sk,sv,sw,th,tr,vi,zh-TW,zu', layout: google.translate.TranslateElement.InlineLayout.SIMPLE}, 'google_translate_element');
}
</script><script type="text/javascript" src="//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>

 

ÅTERKOPPLING / Feedback

HÄR ÄR Nagra röster from människor JAG HAR hjälpt:

(IF You need-use GOOGLE TRANSLATE !!!)

 

2017-06-13 14:55 Stockholm

Under telefonsamtalet med Jan såg och förklarade han de fysiska och psykiska problem som jag upplever, på ett sätt som ingen har gjort tidigare. Han förstod hur jag fungerar och det gav mig djupa insikter. Han såg att jag hade hög karma och han hjälpte till att sänka det avsevärt. Han jobbade på mitt sinne för och läkte tidigare trauman jag hade. Jag rekommenderar Jan till alla som vill förbättra sitt välbefinnande!

Niclas

29 juni 2016 kl. 11:36 skrev Ann

"Jag blev djupt imponerad av Jans förmåga att kunna läsa/se alla mina kroppsdelar och pricka in varenda svaghet jag hade.
Inte ett ord om mina symptom eller problem hade yppats innan.
Han såg att jag hade problem med mitt vänstra öga. Har nedsatt syn.
Han undrade vad jag gjort på höger ringfinger. (Det var en tredje gradens brännskada snart 40 år sedan).
Han såg även att jag hade tre brott på vänster skinka.( För 18 år sedan föll jag ner från en bänk och landade på vänster skinka. Slog mig så hårt att jag fick ett blåmärke lika stort som en handflata. Värken har kommit och gått)..
Han såg även att jag hade problem med tån bredvid lilltån på höger fot.
Han frågade vad jag gjort med vänster armbåge. (Jag har slagit i mig ordentligt för några år sedan. Gör ont då och då men mynnar ut i tumvecket).
Sedan kunde han se en ledbandsskada på vänster fot. (Bröt ledbandet för 40 år sedan).
Han såg att jag fått ordentliga slag i magen. (Det stämde).
Tänderna i underkäken var inte bra. (Har ätit mycket citron så det frätts på emaljen).
Mina binjurar var utmattade. (Det här var det enda han kunde ha vetat eftersom jag sa att jag var kronisk sjuk med utmattning).
Han såg att jag fått ett ordentligt trauma efter att jag var på väg att dö när jag var 33 år. Något fruktansvärt hade hänt. Jag kom inte på det då när vi pratade. Efter vårt samtal påmindes jag om då ett blodkärl brast i näsan och jag höll på att förblöda. Det sprutade som ett trasig vattenledning ner i halsen.Jag blödde ner flera kökshanddukar och kräktes. Fick ett hemskt trauma med dödsångest.
Han beskrev mig väldigt bra som person.
Jag är verkligen tagen av att han var så pricksäker.
Rekommenderar flera att ta kontakt med honom.

 

2017 Sö 05-21, 21:30

"Jag har haft fysiska utmaningar sedan jag var ett barn på grund av en traumatisk barndom. Jag har fått mycket hjälp från många olika alternativa läkare och healers genom olika former i olika länder. En sak som ingen någonsin skulle kunna hjälpa mig med var min kalla fötter, som jag har lidit av sedan jag var barn. under Jans trauma regression fann han ett trauma när jag var fortfarande i min moders liv, som han genast läkt och han sa att det skulle hjälpa mina kalla fötter. Visst nog, redan under sessionen jag kunde känna mina fötter värma upp, något som skulle ha varit omöjligt för mig tidigare. Mina fötter stannade värma hela kvällen, som aldrig har hänt förut, och ändå var jag tveksam om det skulle stanna så här. Men ända sedan jag har haft varma fötter och jag är oerhört tacksam. jan har också hjälpt mig med min nacke, rygg och andra skador, samt vägledning och energi arbete för att stödja andra delar av mitt liv. jag anser jan som en av de bästa healers jag har encoun trerade och eftersom han också gör sessioner via telefon jag kan alltid ta emot hans hjälp, även om jag bor i USA. Jan kommer att fortsätta att vara min go-to-guy när det gäller läkning av kropp, sinne och själ.”
SHJ - Kalifornien, USA

 

2017 så 2016/02/28, 18:50 

Här kommer lite feedback. 
Första Gången jag Såg gräva Visste jag ATT jag behövde Mota gräva. Ibland ÄR Det Inte på Läge ATT Fråga Varför. Vissa torv Saker vet man Inte Varför de sker. Och jag Forstar verkligen Ingenting AV Det du Gor, män Det GÖR Ingenting. Jag vet ATT jag mår bra AV Det OCH jag Kanner stark tilltro till resultatet. Det Räcker FÖR MIG. Och nu Närs jag vet ATT du also Där ute så gör Redan Det mig glad. Dessutom Har du en sällsynt Formaga ATT Satta Ett Resolut män kärleksfullt OCH humoristiskt finger på mina utmaningar i livet. Jag Går Starkt and glädjefullt från mina möten med dig. På återseende. Kram Jerker / Sid

 

Maj 2017

Jag Vill gärna berätta om mitt första möte med Jan Våren 2016. Jag hade sedan Våren / Sommaren 2015 fått problem med att känna smak, framför allt salt. Detta var väldigt frustrerande och jobbigt. Jag vände mig då till en kinesisk akupunktör i tro om att det skulle hjälpa mig. Män efter ett stort antal behandlingar enligt förfrågnings ca 1 år och med mindre pengar på fickan så insåg jag att detta hjälper Inte. Min förmåga att känna sälta hade Inte förändrats ett dugg.
Det var då Jan kom in i mitt liv. Jag träffade honom in sv hälsomässa (http://www.livsstilsmassan.info) i Örebro  och sa att han skulle fixa detta vid mig på 10 min. Vilket han oxå gjorde! Jag kunde återigen efter nästan ett års tid, kanna sältan i maten och detr ordnade han på bara några minuter! OTROLIGT !!!! 

Jad har efter detta fått hjälp av Jan flera gånger. Han har gett mig insikter och råd, stärkt upp mitt Inre och balanserat mig. Han är rak och ärlig och vet precis vad som ar "FEL" och vad som behöver åtgärdas och på vilket sätt. Man litar Jan och hans fantastiska Formågor. 

Jag är oerhört glad och tacksam över att ha fått den hjälp jag fått och kan varmt rekommendera honom.
Tack Jan, Du är guld vård!
Anelie Lindén, Jönköping

 

December 2016

from ANN.H.Skellefteå
Då nästan allt ser hopplöst ut, ring Janne 0709 468 206, han kan ta tag i vad som helst bortom kvantfysikens lagar och i miraklernas värld !!!
Att en sån människa som Janne också är nästan overkligt, men sant.
Dessutom är det så otroligt att tala med någon som ser ens egen verkligthet med mer klarhet och djup än eget själv. Det är ju så bekräftande nära någon annan artikulerar ens eget synsätt på en situation som man kanske Inte vågat eller kunnat uttala i ord.
Vill du få en ökning med livskraft, glädje, känslighet av att inte längre vara ensam i världen?
Känsla av att boxar med större kraft, en större planen i våra liv och känna att din börda lättar, ring Janne!
Du Kommer inte ångra detta,  bara undra varför du nte gjort Det tidigare !!!!!
November 2016

 

30 nov. 2016 kl. 14:03 skrev Lina Malmlöf

Tack snälla för idag, Det var fantastiskt. omtumlande, spännande och helt otroligt!

 

Januari 2016
-. Nico

"Jag har träffat Jan Leopold Franzen nyligen och är oerhört imponerad av hans formåga att laka djupa trauman som har fastnat i våra mentala och emotionella planen för jag är ingen expert på detta, jag arbetar i en Vetenskaplig Matematiska Fält och i allmänhet är jag en man av  vetenskap, så blir  är inte så lätt imponerad av "healers". Men Jan ären människa med verkligt enastående förmågor att läka, detta kan man inte förklaras med vår konventionella vetenskapliga kunskap.

Kanske borde vetenskap lära sig av Janne?

 

Du måste försöka  att tro honom. han kan fixa problem som kommer att ta år att lösa med konventionella psykoterapi metoder, Jan kan lösa dessa problem på ett par minuter och fix är permanent. Jag fattar inte exakt hur det fungerar.

Hur det fungerar, Hur han gör det man dse förändringar han har gjort på mIg kan inte förnekas. Det är mycket tydligt, och mitt sätt att bete sig och hur jag känner har förändrats dramatiskt till det bättre. Jan kan satta tillbaka den lycka jag kräver,han kan  avläsa år ens  negativitet och trauman som drabbat oss framgår enligt våra liv, han kan  ta bort ilska, stress, depression, knutarna blockerade vart emotionella sinne, kan han rengöra bördan av våra liv, göra det helt nya så att vi kan börja leva igen med ny energi och öppet sinne.

Jag skulle rekommendera hans tjänst för alla, hans regressioner läker något och alla bör göra med honom. Men jag tror att Jan kan göra  en hel del. Andra särskilda "fix" till vårt öde på den karmiska nivå och tillgänglig med våra karriärer och problem, och detta gör hans helande ännu mer ovanligt.

Jag upprepar att man inte kan förklara Jan med vetenskap, För att försöka förstå måste du pröva honom och se själv, han kan verkligen hjälpa dig "- Granskat av Nico - Gotland / Sverige

 

2015/01/13

Jag träffade Jan på en föreläsning och Fick förtroende för honom direkt,

Jan ar "kärlek" bokade en Timme coachning Där manga trauman löstes upp,

Tack, är så nöjd! Jan har under enligt tillgängligt hjälpt min 7 åriga son med aggressioner mm.

Mvh Heidie, Atlaskotan Gnosjö

Justera C1 i Gnosjö AB Järnvägsgatan 92 335 32 Gnosjö 

073 180 19 35 www.atlaskotan.net

2015/01/13 Hej Jan! Här kommer NÅGRA ord från MIG SOM jag Hoppas du Kan använda.
Dagen efter behandlingen kändes det som om en enorm stor tyngd / press / energi hade släppt från mina axlar ochKropp. jag var lättare och lättad. 
Min upplevelse är tillgängliga att mitt Fysiska jag läker obalanser, så att jag klarar att slappa taget bl.a ​​muskelspänningar och värk.  
Den respons på mitt liv som Jan gav är ytterligare en häftig upplevelse som jag inte önskar vara utan.
Från mitt hjärta rekommenderar varmt ett möte med Jan ..mediallivscoach
Catarina Andersson, Hindås
13- jan 2015 JAG har Länge velat skriva om Jan och hans arbete som mediala livs tränare. Jag vill berätta om honom så att andra kan hitta alternativ och först och Främst vågar söka bortom den traditionella vården. 

Träffar så manga människor som lider av olika åkommor och hittar Inte den rätta hjälpen i vården.

Jag är en av dem, min resa har varitT lång och svårt, min diagnos bipolär snabb cykling

(behandling av snabb cykling bipolär - Kronisk sjukdom) och HSP, mycket känslig person. 

Jag mote Jan 2009. på den tiden hade jag medicineras med Litium i ungefär  i ett och ett halvt år, den tiden var den svåraste tiden jag någonsin upplevt förut- Medicinen påverkade mig så att heLa mitt liv hade krasat, sen födelse var jag ett annorlunda barn- Mina symptom var väldig lika Autism diagnos, man aldrig hade min psykiska tillstånd och handlingar varitT så destruktiva som framgår enligt tiden jag blev medicinerad av vården. Under den tiden fungerade jag Inte alls som människa och alla symptom förstärktes- Manisk depression och psykos, finns mitt fysiska kropp blev hårt drabbad-

Smärta, migrän och alla möjliga sjukdomar.

När jag möte Jan ville jag ge upp och och jag skrek efterhjälp- Jag bad till Gud och en dag när jag mådde så dåligt ochvar desperat sökte jag hjälp av min bästa vän, Jag gick hem till henne och hon lätt mig bo där- Min migrän och fysiska smärta hade pågått då  över en månad- Den andra dagen jag bodde hos henne ringde det på dörren och Jag gick och öppnade och där var Jan, så  fort vi såg varandra, trots att vi aldrig möts förut, så sa min intuition att där var hjälpen-

Jag sa till honom, hjälp mig ochhan kom in till vardagsrummet , bad  mig lägga mig på soffan och han tod  fram sin pendel och genom den och  sin mediala formaga började han berätta för mig allt om min  kropp och psyket, gick igenom allt.

Det han sa stämde, det var mitt första behandling och det starkaste upplevelse var att bara den Tiden Hade jag tillgänglig Problem med mina ögon, jag Såg suddig, detta kunde även han Se och han frågade mig Om jag ville ATT han skulle hjälpa mig Med Det, och Det gjorde han, Det var Helt otrolig mina ögon reagerade på en gång och Jag Kunde se helt BH Igen. Finns mitt migrän och Psykiska Tillstånd balanserades, Ett och ETT halv års lidande och helvete var över på en Behandling. 

Män Det här var Inte Det viktigaste, JAG AR ETT väldig andlig Människa sen barndomen och Psykiatrin gjorde mig osäker och Radd GENOM ATT de förnekar Andligt Tillstånd. På Närs jag Ficks Diagnos och meren Eller Mindre Gick GENOM upplärning SÅ hamnade jag i en FÖ kris, jag Tänkte attR alla mina upplevelser Var sv symptom AV mins Psykiska Diagnos och detta gjorde attR jag tappade fotfäste, Hela mitt liv, mina tankar mina Upplevelse var Vara sv symptomet och klibb GENOM januari så kunde jag hitta tillbaks till min trygghet och TilliT. Och tillgängliga kunna lära mig och Första min Andliga natur. 

Jag Blir fortfarande förvånad i Vilken precision Jan Läser av mig i Olika Planen av mig, GENOM Jan Har jag kunna se mig Själv OCH börjat ta ansvar ÖVER mitt liv, mina tankar, Känslor och Handlingar OCH han GÖR Det SÅ ATT jag LAR utvecklas och Forstar . 

Det Mest fantastiska ÄR ATT för Första Gången, SA träffade jag Någon SOM förstod och Har Kunskap Om mitt Inre Upplevelse. Sen 2009 Har jag Inte upplevt en Enda Manisk Tillstånd OCH JAG HAR växt Så mycket SOM Människa och från Att vara en Psykisk sjuk Människa ÄR jag nu en andlig Människa SOM skapar och GER till samhälle och människor runt mig. 

Kommer integre ihåg Hur lång var behandlingstiden, ca 30 min och Jag Ficks integre betala =) Det ÄR jätte tack VivianLiz Cubas Manfredini, Malmö
14 Jan 2015 Här Går Det Framåt och meren och Meren som du SAGT - FOR längesedan. Börjar nu falla på plats.Otroligt.Insikt EFTER Insikt. Hade jag SÅ bråttom innan ATT jag Inte var mottaglig, Eller DÅ förstod jag Bara inte?
Nu är Tiden inne OCH Allt Det du SAGT GER Mening, Allt.

Jag ÄR SÅ innerligt tacksam FÖR ATT du Finns i mitt liv.

För ATT du Alltid uppmanat mig ATT lita på mig Själv.

Aven snabb JAG Velat ha Snabba Lösningar och mer i stunden.

Du Lär Med SÅ MKT Humor och Integritet.
Jag Kanner MIG Alltid trygg OCH SEDD AV gräva, på riktigt.

Du är en AV-få som ser mitt Sanna jag.
Du är en pärla!
Varmaste Kramar Sanna, Malmö

15 jan 2015 Feedback Angående regressioner mars 2014 Kontaktade Jan via telefon varvid han balanserade mina chakran, Kroppens Inre och Yttre energier SAMT avläste Kroppens status. Detta ihop ca 15-20 Minuter, jag kände något i min Kropp När han balanserade min hypofys varvid jag Blev mjukare i Kroppen. Tre Dagar EFTER Sa bestämde jag mig FÖR ATT Göra en regression Med januari Under NÄSTA session SÅ plockade Jan upp Fyra trauman SOM jag bar på sedan Barn och ungdomen SOM han "lyfte Bort Från mitt Sinne, Åren SOM Jan poängterade ATT trauman skett stämde ungefärligen . Det ihop ungefär 40 Minuter inan han var klar. samma kväll efteråt Kande Det som Något pirrade i mina Muskler (Mycket i Benen). I Natten var det mer kännbart attR Något pågick Inom mig. Denna telefonmöte Med januari har under enligt förändrat attR jag Kanner MIG mer mjukare> oCH Harmonisk oCH mer positiv oCH förstående till livet och ATT VI påverkas januari poängterade ATT VI människor tillgängliga ATT VI tar på oss andras rädslor, Känslor mm SOM GER Kroppen Ett Inre Motstånd anda ii psyket och Själen! jag kan varmt rekommendera jan, hans UNIKA Metod Har verkligen givit mig Hjälp, Insikt OCH Ett nytt perspektiv på Framtiden Hjärtligt tack januari för DIN Hjälp! Anders Wibron, Sundsvall
[På grund Önskemål Kund Från Cypern, Allt Bort från denna del AV text] 

2015/01/15 "Jan / Honza Har en fascinerande och ovanlig Formaga ATT Avanda sin medialitet på FLERA Planen samtidigt, Att parallellt kunna "se" en person som förflutna, nuvarande , kroppsliga och Andliga situation. En Djupt holistisk Insikt." Helen Broms Sandberg, Rom, Italien

2015/01/16 Jan HAR hjälpt MIG attR Öppna Dörren till en ny värld AV-insikter, attR sig Helheten, Tänka Klart och tro på mig Själv. Jag Kanner en otrolig tacksamhet. Malin Einarsson, Göteborg
2015/01/17 "jan arbetar förbluffande Snabbt och EFFEKTEN AV hans Arbete har under enligt VARIT omedelbar och påtaglig. Jans UNIKA förmågor har under enligt Kunnat hjälpa bade mig och min hustru Vilket vi ÄR Mycket tacksamma för". Stefan OCH Madeleine Englund, Göteborgs Områdes
2015/01/18
"Genomtänkt och meningsfull rådgivning och Vägledning SOM Har Hjälp mig mycket.Både Vad Galler mina hälsoproblemoch i relation till Andra människor och myndigheter. JAG HAR Fatt manga Kloka upplysningar SOM VARIT ovärderliga.Tack från Eva Selander, Göteborg

  * Jag tackar alla som HAR anlitat min Hjälp. Om-så önskas, lämna gärna feedback / återkoppling .... / TACK