Feedback

Här är några röster med återkoppling från människor som Jan Leopold har hjälpt:

http://www.n.nu/?referrer=mediallivscoach.n.nu

Tack till alla som har använt mina tjänster!

Feedback till Jan

De varmaste rekommendationer vill jag ge till min vän och samtalspartner 
Jan Leopold Franzén. Efter min oerhört starka nära-döden-upplevelse så har jag 
haft svårt för att hitta människor som man kan prata med på en hög andlig nivå. 
Här har jag till min stora glädje funnit Jan Leopold! 
Jan har en förmåga att se det osynliga i högre energisystem. Han kan se 
och känna in dimensioner på ett fullständigt enastående sätt. Jag har 
rekommenderat mycket folk med olika problem att kontakta honom och 
alla har blivit mycket nöjda och tacksamma för den hjälp de fått. 
Nu har du chansen att få hjälp av en riktig mästare! 
Jag tackar dig Jan för våra fina möten! 
Martin Wentzel
Sara J.
Sön 2019-09-22 21:18
Här kommer en sammanfattande feedback på många av de kontakter som vi har haft under de senaste 2 1/2 åren.
Sätt nu in den på din hemsida!!!!!
Jag har lagt ihop flera behandlingar.
Men ett snitt är att jag har pratat med dig ca 15 - 30 minuter/ varje gång.
Säkert 5 timmar totalt.

Unika Janne.

Utan Jannes unika förmåga och hjälp, skulle jag inte kunna leva ett normalt liv i dag!

Janne känner inte mig. Ändå kan han ”se”, när vi pratas vid i telefon, i vilket skick min fysiska kropp /organ är i och status hur min mentala hälsa är. Trauman som har uppstått i mitt liv, relationer som inte varit/är bra, händelser som satt spår i min själ har han snabbt, smärtfritt och effektivt plockat bort. Trauman från förr som jag inte visste kunde ha sån inverkan på mitt nuvarande liv. Han har gått igenom hela mitt liv sedan jag låg i mammas mage fram tills nu, dvs 54 år. År för år.
Mitt hjärta har han fixat så det fungerar som det ska. Min rygg, att jag tex inte sitter på rätt sätt på jobbet. Mina ögon, så jag ser klarare. Jag får råd om vad jag ska göra vid stress, rörelser som är bra för min fysiska kropp, mat och dryck som jag ska undvika och mat som är bra för mig. Jag har fått reda på mina sanna personliga egenskaper. Så när jag berättar det för min familj, skrattar de igenkännande och håller med Janne!
Det är med en träffsäkerhet som jag aldrig någonsin tidigare har upplevt.

Jag är också elöverkänslig.
Janne minskade min "överkänslighet" till att hamna på 80%. Mina fysiska symptom, som huvudvärk, ont i ögonen / öronen, illa mående, hjärtklappning, tryck över bröstet, skakig och spänd i musklerna minskade drastiskt inom ett dygn!!!

Janne har också hjälpt mig att dra ner wifi-strålning från mina grannar, skyddat mitt hus från inkommande strålning från mobilmaster som finns 200m till 2 km´s avstånd från mitt hem. Han har också gjort så jag klarar strålning bättre när jag är ute på offentliga platser, där strålning oftast är högre jämfört med utanför stan. Den starkare 4G-frekvensen och kommande 5G (som är på experiment i vår stad) hade jag aldrig fixat själv.
Jag hade kunnat få fortsätta leva mitt liv nere i källaren där strålningen utifrån är mindre.

Det finns hjälp att få!
Janne hjälper mig snabbt och effektivt från sitt hem på Gotland via telefon eller sms. Jag litar till 100% på Janne. Så det är med mycket värme som jag rekommenderar en kontakt med honom.
En hjälp, lååångt utöver det vanliga!

Sara i Sundsvall

 

Hej Janne! Här kommer feedback som du önskade:

"Jag hörde talas om Jan genom Charlotte Perrellis självbiografi där hon har ett helt kapitel om Kloka Gubben. Jag googlade och bestämde mig för att boka en tid. Jan frågade mig om namn och ålder och jag skickade även ett foto. Sessionen skedde via telefon. Jan skannade av min kropp och läste av tillståndet hos mina chakror. Jan har en unik kompetens och arbetar på flera plan. Jans styrka, som jag upplever det, är att han inte bara arbetar med kroppen utan även med det mentala. Jag har fått konkreta verktyg som gör att jag kan göra de förändringar som jag behöver göra. I mitt fall handlade det mest om attitydförändringar då min kropp är ganska hälsosam. Jag kan varmt rekommedera Jan om du vill få konkreta förändringar i ditt liv!

- Jessica" Vänliga Hälsningar Jessica Isegran Hemsida: www.jessicaisegran.com Podcast: The Game Changers Podcast Instagram: Pearls of Yoga - Fokus på yoga och meditation. Instagram: Jessica Isegran Instagram: The Game Changers Podcast ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Ann i Stockholm" on 2016-06-29, 11:36

"Jag blev djupt imponerad av Jans förmåga att kunna läsa/se alla mina kroppsdelar och pricka in varenda svaghet jag hade. Inte ett ord om mina symptom eller problem hade yppats innan. Han såg att jag hade problem med mitt vänstra öga. Har nedsatt syn. Han undrade vad jag gjort på höger ringfinger. (Det var en tredje gradens brännskada snart 40 år sedan). Han såg även att jag hade tre brott på vänster skinka.( För 18 år sedan föll jag ner från en bänk och landade på vänster skinka. Slog mig så hårt att jag fick ett blåmärke lika stort som en handflata. Värken har kommit och gått).. Han såg även att jag hade problem med tån bredvid lilltån på höger fot. Han frågade vad jag gjort med vänster armbåge. (Jag har slagit i mig ordentligt för några år sedan. Gör ont då och då men mynnar ut i tumvecket). Sedan kunde han se en ledbandsskada på vänster fot. (Bröt ledbandet för 40 år sedan). Han såg att jag fått ordentliga slag i magen. (Det stämde). Tänderna i underkäken var inte bra. (Har ätit mycket citron så det frätts på emaljen). Mina binjurar var utmattade. (Det här var det enda han kunde ha vetat eftersom jag sa att jag var kronisk sjuk med utmattning). Han såg att jag fått ett ordentligt trauma efter att jag var på väg att dö när jag var 33 år. Något fruktansvärt hade hänt. Jag kom inte på det då när vi pratade. Efter vårt samtal påmindes jag om då ett blodkärl brast i näsan och jag höll på att förblöda. Det sprutade som ett trasig vattenledning ner i halsen.Jag blödde ner flera kökshanddukar och kräktes. Fick ett hemskt trauma med dödsångest. Han beskrev mig väldigt bra som person. Jag är verkligen tagen av att han var så pricksäker. Rekommenderar flera att ta kontakt med honom.

***

J Linda 32, Sundsvall ag har mått dåligt psykiskt hela mitt liv o haft mycket rädslor o inget har hjälpt ..men efter att haft samtal med Jan så försvann mina rädslor och jag mådde mycket bättre. Så jag kan starkt rekommendera att besöka Jan:)

/ Anita Einarson ,2018 fr 01-05, 15:40

Hej Jan ! Sänder här min berättelse hur Du hjälpte meg när jag var sjuk som Du kan ha som referens. Du kanske har mer åsikter om händelsen. Jag är så tacksam för Din hjälp. Kram Anita Min sjukdomshistoria började med att jag fick hög feber och kräkningar. Vid besök på akuten fick jag diagnos urinvägs inflammation samt penicillin och besked att komma tillbaka om det inte blev bättre. Nästa dag samma höga feber nästan 40 grader. Besök igen på akuten, nu diagnos njurbäckeninflammation eftersom CRP stigit från 18 till 84 medicin byttes till starkare, antibiotika. Hade då även fått diarre`men trodde detta kunde bero på medicinen Nästa dag fortfarande hög feber och diarre och ena dottern som arbetar inom sjukvården rekommenderade oss att samma dag åka direkt till lasarettet. Kom in sent på kvällen och fick genast dropp då vätskebalansen var dålig speciellt Na. Vid sedvanlig undersökning lungor fann man på ryggen fullt med röda prickar. De tidigare diagnoserna och medicinerna togs bort. CRP hade nu stigit ytterligare. På grund av prickarna sändes jag till infektionsavdelningen på nästa lasarett. Nästa dag fortfarande hög feber och diarre och fortsatt dropp. Då jag även hade värk i kroppen var stel och konstig. Nu var jag allvarligt bekymrad och tänkte att jag måste ta kontakt med Jan för att få hjälp. Jag har träffat honom tidigare och visste att han hade särskilda förmågor. Jan var ganska upptagen men tog sig tid att ringa på kvällen. Han kunde på en gång säga att jag hade fått någon parasit i magen. Han sade , den skall jag ta bort .Han rekommenderade att jag skulle dricka en stor kanna kokt vatten vilket jag gjorde. Efter några timmar gick jag upp från sängen hade värken och stelheten i kroppen försvunnit, kändes helt magiskt. och jag hade ingen diarre` mer. På grund av febern togs även lungröntgen dagen därpå varvid konstaterades att jag hade en skugga på ena lungan vilket tolkades som lunginflammation och man påbörjade ny antibiotikabehandling. Prickarna som växte och blev fler för varje dag undersöktes och läkaren skrev ut kortisonsalva. När jag efter några dagar blev utskriven tag jag kontakt med Jan igen. Prickarna, fläckarna, hade nu spridit sig över i stort sett hela kroppen utom ansikte och underarmar. Jag såg ut som en leopard. Jan sade på en gång att jag saknade elektricitet i huden och rekommendera salta bad. Jag sände efter havssalt och tog två bad första vecka och upprepade två gånger veckan därpå efter det var fläckarna i stort sett borta. Fantastiskt. Skuggan i lungan såg han som vatten i lungan med rekommenderade att jag skulle ta färdigt kuren från lasarettet. Jag fick ju en fantastisk hjälp och vet inte hur det skulle gått utan honom. Är verkligen otroligt tacksam. Anita

*** *

on 2017-04-12 skrev Anne H, USA

Hej Janne, Ja nog e han klok den där gubben i Visby. Har haft en gurkskiva fast tejpat till låret sen igår efermiddag jag har bytt gurk skiva cirka 6 ggr och nu har fästingsdelarna börjat lossna och rodnaden gått ner 3/4 delar !! Surru !! 23 sep. 2017 kl. 18:05 skrev Anne H Hej kloka Janne, Mirakel: Ryder bad att fa traffa hunden och slappte in henne immar...TACK kram Anne

*** *Date: Thu, 26 Mar 2015 22:00:36 +0100, Rörvik i Småland

Hej Jan jag ville bara tacka dig för mitt nya liv känner mig mycket bättre inombords nu allt är mycket lättare i min kropp jag hör av mig till dig om jag behöver mer hjälp av dig jag rekommenderar dig till mina vänner om de är någon som behöver din hjälp ha nu en jätte bra helg och kommande påsk helg kram från ann-louise i Rörvik i Småland *20171016 kl.20.51, JönlöpingStort Tack Jan för hjälp med justering av mina obalanser, det fungerade direkt. Jag har fått ny energi och allt känns mycket lättare. När jag kom hem från mässan i Huskvarna gick det smidigt att lösa en uppgift som jag tidigare våndas över. Nu vet jag hur jag ska lösa bokföringen av det bolaget som har varit lite ångestladdat tidigare. Idag när jag kom till mitt kontor, fick jag höra av tjejen i receptionen av det "lyser omkring mig"

*** *

Jan Leopold är en man som verkligen gör under, tycker jag ! Jag förstår varför han kallas för Kloka Gubben. Han är rak och ärlig samt att han säger saker som är omöjliga för honom att veta till punkt o pricka. En man som är mänsklig, lyhörd samt magisk. Efter en privat sittning har man dessutom fått en massa nya synvinklar av sitt liv att ta med för vidare utveckling! Jag har träffat Jan Leopold vid 2 tillfällen och han har även hjälpt min mor vid en privat sittning.Ärligt talat så har jag svårt att sätta exakta ord på hur och på vilket sätt som han har gjort ... Mirakulöst på nåt sätt!Vad jag menar är att när han talar om dem blockeringar man har och han har rätt dessutom, så tar han bara bort de och man är såååå mycket lättare, man går som på moln, hur är detta möjligt, va... Det är ju magiskt! Jag kommer definitivt återvända till honom igen vid behov! Mina hjärtligt varma rekomendationer om att anlita denna man! Enligt mig så ångrar man sig inte! Ett Stort Tack Jan Leopold Franzén

Sön 2017-05-21 21:30

"I have had physical challenges since I was a child due to a traumatic childhood. I have received a lot of help from many different alternative doctors and healers through different modalities in different countries. One thing that no one ever could help me with was my cold feet, which I have suffered from since I was a child. During Jan’s trauma regression he found a trauma while I was still in my mother’s womb, which he immediately healed and he told me it would help my cold feet. Sure enough, already during the session I could feel my feet heat up, something that would have been impossible for me earlier. My feet stayed warm the whole evening, which has never happened before, and still I was hesitant whether it would stay like this. But ever since I have had warm feet and I am immensely grateful. Jan has also helped me with my neck, spine and other injuries, as well as guidance and energy work to support other parts of my life. I consider Jan as one of the best healers I have encountered and since he is also doing sessions over the phone I can always receive his help, even if I live in the US. Jan will continue to be my go-to-guy when it comes to healing of body, mind and soul.” S.H.J. - California, USA