Feedback/återkoppling

http://www.n.nu/?referrer=mediallivscoach.n.nu

Website Translator - Google Translate

FEEDBACK

HERE ARE SOME OPINIONS FROM PEOPLE I HAVE HELPED:

(IF YOU NEED- PLEASE USE GOOGLE TRANSLATE!!!)

 Här är några röster från människor jag har hjälpt:

(OM du behöver-ANVÄND Google translate !!!)

Lite feedback för din web sida hoppas det passar :

 

Maj 2017

Jag vill gärna berätta om mitt första möte med Jan våren 2016. Jag hade sedan våren/sommaren 2015 fått problem med att känna smak, framför allt salt. Detta var väldigt frustrerande och jobbigt. Jag vände mig då till en kinesisk akupunktör i tro om att det skulle hjälpa mig. Men efter ett stort antal behandlingar under ca 1 år och med mindre pengar på fickan så insåg jag att detta hjälper inte. Min förmåga att känna sälta hade inte förändrats ett dugg.
Det var då Jan kom in i mitt liv. Jag träffade honom på en hälsomässa i Örebro och han tog sig an mig och sa att han skulle fixa detta åt mig på 10 min. Vilket han oxå gjorde! Jag kunde återigen efter nästan 1 års tid, känna sältan i maten och detta ordnade han på bara några minuter! Otroligt!

Jag har efter detta fått hjälp av Jan flera gånger. Han har gett mig insikter och råd, stärkt upp mitt inre och balanserat mig. Han är rak och ärlig och vet precis vad som är "fel" och vad som behöver åtgärdas. Man litar på Jan och hans fantastiska förmåga.
Jag är oerhört glad och tacksam över att ha fått den hjälp jag fått och kan varmt rekommendera honom.
Tack Jan, du är guld värd!
Anelie Lindén, Jönköping

 

December 2016

From ANN.H.Skellefteå
När allt ser hopplöst ut ring Janne 0709 468 206 , han kan ta tag i vad som helst bortom Kvantfysikens lagar och in i Miraklernas Värld !!!
Att en sån människa som Janne finns är nästan overkligt men sant.
Dessutom är det så otroligt att tala med någon som ser ens egen verkligthet med mer klarhet och djup än en själv. Det är ju så bekräftande när någon annan artikulerar ens eget synsätt på en situation som man kanske inte vågat eller kunnat uttala i ord.
Vill du få en boost med livskraft , glädje , känsla av att inte vara ensam i världen,
känsla att det finns en större kraft , en större plan i våra liv och känna att din börda lättar , ring Janne ! Du kommer inte ångra dig bara undra varför du inte gjort det tidigare !!!!!

November 2016

30 nov. 2016 kl. 14:03 skrev Lina Malmlöf

Tack snälla för idag, det var fantastiskt. Omtumlande, spännande och helt otroligt!

 

Januari 2016
- Nico " jag har träffat Jan Leopold Franzen nyligen och jag har oerhört imponerad av hans förmåga att läka djupa trauman som har fastnat i våra mentala och emotionella planen för år. jag är ingen expert på detta, jag arbetar i en vetenskaplig matematisk fält och i allmänhet jag är en man av vetenskap, så jag är inte lätt imponerad av "healers" men Jan är en person med verkligt enastående förmåga att läka dig, kan han inte förklaras med vår konventionell vetenskaplig kunskap. Du måste försöka honom att tro. han kan fixa problem som kommer att ta år att lösa med Psykoterapi metoder, kan han lösa dessa problem i ett par minuter och fix är permanent. Jag vet inte exakt hur det fungerar, hur han gör det, men de förändringar han har gjort råkar mig kan inte förnekas, de är mycket tydligt, och mitt sätt att bete sig och hur jag känner har förändrats dramatiskt till det bättre. Jan kan sätta tillbaka den lycka i dig, kan han avlasta år av negativitet och trauman som drabbat oss under våra liv, kan han ta bort ilska, stress, depression, knutarna blockerade i vår emotionella sinne, kan han rengöra bordet av våra liv, gör det helt nya så att vi kan börja leva igen med ny energi och öppet sinne . Jag skulle rekommendera hans tjänst för alla, är regressions läka någon alla bör göra med honom, men jag tror att jan kan göra även en hel del andra särskilda "fix" till vårt öde, på den karmiska nivå och även med våra karriärer och problem, och detta gör hans helande ännu mer ovanligt. Jag upprepar att man inte kan förklara Jan med vetenskap, måste du prova honom och se själv, kan han verkligen hjälpa dig " - granskning av Nico - Gotland / Sverige

 

2015-01-13

Jag träffade Jan på en föreläsning och fick förtroende för honom direkt,

Jan är "kärlek" bokade en timme coaching där många trauman löstes upp,

tack är så nöjd! Jan har även hjälpt min 7 åriga som med aggressioner mm.

Mvh Heidie, Atlaskotan Gnosjö

Justera C1 i Gnosjö AB
Järnvägsgatan 92
335 32 Gnosjö

073 180 19 35
www.atlaskotan.net

2015-01-13
Hej Jan!Här kommer några ord från mig som jag hoppas du kan använda.
Dagen efter behandlingen kändes det som om en enorm stor tyngd/press/energi hade släppt från mina axlar och kropp. Jag var lättare och lättad. 
Min upplevelse är också att mitt fysiska jag läker obalanser, så att jag klarar att släppa taget bl.a muskelspänningar och värk.  
Den feedback på mitt liv som Jan gav är ytterligare en häftig upplevelse som jag inte vill vara utan. Från mitt hjärta rekommenderar varmt ett möte med Jan..
Catarina Andersson,Hindås
13 Jan 2015
Jag har länge velat skriva om Jan och hans arbete som
medial livs coach. Jag vill berätta om honom så att andra kan
hitta alternativ och först och främst vågar söka bortom det
traditionella vården. 

Det finns så många människor som lider av olika åkommor och hittar inte den rätta hjälpen i vården. Jag är en av dem, min resa har varit lång och svårt, min diagnos bipolär rapid cycling och  HSP, Highly sensitive person. 

Jag möte Jan 2009 på den tiden hade jag medicineras med Litium i ungefär ett och ett halv år, den tiden var den svåraste tiden jag någonsin upplevt förut, Medicinen påverkade mig så att hela mitt liv hade krasat, Sen födelse var jag ett annorlunda barn mina symptom var väldig likt Autism diagnos, men aldrig hade min psykiska tillstånd och handlingar varit så destruktiv som under tiden jag blev medicinerad av vården. Under den tiden fungerade jag inte alls som människa och alla symptom förstärkte, Manisk, depression och psykos, även mitt fysiska kroppen blev hård drabbat, smärta, migrän och alla möjliga sjukdomar.

När jag möte Jan ville jag ge upp och och jag skrek efter hjälp, jag bad till Gud och en dag när jag mådde så dålig och var desperat sökte jag hjälp av min bästa vän, Jag gick hem till henne och hon lätt mig bo där, min migrän och fysiska smärta hade pågått då i över en månad, den andra dagen jag bodde hos henne ringde det på dörren och jag gick och öppnade och där var Jan, Så fort vi såg varandra, fast vi aldrig möt förut, så sa min intuition att där var hjälpen, jag sa till honom, hjälp mig och han kom in till vardagsrummet bad mig lägga mig och tog fram sin pendel och genom den och sin mediala förmåga började han berätta för mig allt mitt kropp och psyket gick igenom. Och allt det han sa stämde, det var mitt första behandling och det starkaste upplevelse var att just den tiden hade jag även problem med mina ögon, jag såg suddig, detta kunde även han se och han frågade mig om jag ville att han skulle hjälpa mig med det, och det gjorde han, det var helt otrolig mina ögon reagerade på en gång och jag kunde se helt bra igen. Även mitt migrän och psykiska tillstånd balanserades, Ett och ett halv års lidande och helvete var över på en behandling. 

Men det här var inte det viktigaste, Jag är ett väldig andlig människa sen barndomen och Psykiatrin gjorde mig osäker och rädd genom att de förnekar Andligt tillstånd. När jag fick diagnos och mer eller mindre gick genom upplärning så hamnade jag i en stor kris, jag tänkte att alla mina upplevelser var en symptom av mins Psykiska diagnos och detta gjorde att jag tappade fotfäste, Hela mitt liv, mina tankar mina upplevelse var vara en symptom och tack genom Jan så kunde jag hitta tillbaks till min trygghet och tillit. Och även kunna lära mig och förstå min andliga natur. 

Jag blir fortfarande förvånad i vilken precision Jan läser av mig i olika plan av mig, Genom Jan har jag kunna se mig själv och börjat ta ansvar över mitt liv, mina tankar, känslor och handlingar och han gör det så att jag lär utvecklas och förstår. 

Det mest fantastiska är att för första gången, så träffade jag någon som förstod och har kunskap om mitt inre upplevelse. Sen 2009 har jag inte upplevt en enda manisk tillstånd och jag har växt så mycket som människa och från att vara en Psykisk sjuk människa är jag nu en andlig människa som skapar och ger till samhälle och människor runt mig. 


Jag sa till honom, hjälp mig och han kom in till vardagsrummet bad mig lägga mig och
tog fram sin pendel och genom den och sin mediala förmåga började han berätta för mig
allt mitt kropp och psyket gick igenom.
Och allt det han sa stämde, det var mitt första behandling och det starkaste upplevelse var att just
den tiden hade jag även problem med mina ögon, jag såg suddig, detta kunde även han se och
han frågade mig om jag ville att han skulle hjälpa mig med det, och det gjorde han, det var helt
otrolig mina ögon reagerade på en gång och jag kunde se helt bra igen. Även mitt migrän och
psykiska tillstånd balanserades,
Ett och ett halv års lidande och helvete var över på en behandling.
Kommer inte ihåg hur lång var  behandlingstiden, ca 30 min och jag fick inte betala =) Det är jätte bra <3 
Tack tack,
VivianLiz Cubas Manfredini, Malmö
14 Jan 2015
Här går det framåt, och mer och mer som du sagt - för längesedan.
Börjar nu falla på plats.Otroligt.Insikt efter insikt.
Hade jag så bråttom innan att jag inte var mottaglig,
eller då förstod jag bara inte?
Nu är tiden inne och allt det du sagt ger mening, allt.
Jag är så innerligt tacksam för att du finns i mitt liv.
För att du alltid uppmanat mig att lita på mig själv.
Även fast jag velat ha quick fixes och mer i stunden.
Du lär med så mkt humor och integritet.
Jag känner mig alltid trygg och sedd av dig, på riktigt.
Du är en av få som ser mitt Sanna jag.
Du är en pärla!
Varmaste Kramar Sanna, Malmö

15 Jan 2015
Feedback angående regression mars 2014
Kontaktade Jan via telefon varvid han balanserade mina chakran,
kroppens inre och yttre energier samt avläste kroppens status. detta
tog ca 15-20 minuter, jag kände något i min kropp när han
balanserade min hypofys varvid jag blev mjukare i kroppen. Tre dagar
efter detta så bestämde jag mig för att göra en regression med
Jan. Under nästa session så plockade Jan upp fyra trauman som jag
bar på sedan barn och ungdomen som han "lyfte bort från mitt sinne,
åren som Jan poängterade att trauman skett stämde ungefärligen.
Det tog ungefär 40 minuter inan han var klar. Samma kväll efteråt
kände det som något pirrade i mina muskler (mycket i benen). På
natten var det mer kännbart att något pågick inom mig. Denna
telefonmöte med Jan har förändrat att jag känner mig mer mjukare>
och harmonisk och mer positiv och förstående till livet och att vi
påverkas Jan poängterade att vi människor även att vi tar på oss
andras rädslor, känslor m.m. som ger kroppen ett inre motstånd
ända in i psyket och själen! Jag kan varmt rekommendera Jan, hans
unika metod har verkligen givit mig hjälp, insikt och
ett nytt perspektiv på framtiden, Hjärtligt tack Jan för din hjälp!
Anders Wibron, Sundsvall
[Due wishes of customer from Cyprus, everything was removed from this part of text]

2015-01-15
"Jan/ Honza har en fascinerande och ovanlig förmåga att avända sin medialitet
på flera plan samtidigt, att parallellt kunna "se" en persons förflutna,
nuvarande, kroppsliga och andliga situation. En djupt holistisk insikt."
Helen Broms Sandberg, Rom, Italien


2015-01-16
Jan har hjälpt mig att öppna dörren till en ny värld av insikter,
att se helheten,tänka klart och tro på mig själv.
Jag känner en otrolig tacksamhet.
Malin Einarsson, Göteborg
2015-01-17
"Jan arbetar förbluffande snabbt och effekten av hans arbete har varit
omedelbar och påtaglig. Jans unika förmågor har kunnat hjälpa både
mig och min hustru vilket vi är mycket tacksamma för".
Stefan och Madeleine Englund, Göteborgs området

2015-01-18
"Genomtänkt och meningsfull rådgivning och vägledning som har 
hjälp mig mycket.Både vad gäller mina hälsoproblemoch i
relation till andra människor och myndigheter.
Jag har fått många kloka upplysningar som varit ovärderliga.Tack från
Eva Selander, Göteborg

  *Jag tackar alla som har anlitat min hjälp. Om så önskas, lämna gärna feedback/återkoppling....och  inte för lång./TACK

 *Please give me feedback on my work, preferably a short version... Thank you and use my email.